Personal Training

Personal training (PT) is een individuele training aan de hand van een persoonlijk programma. In de training brengen we samen een focus aan en ga je terug naar de kern: waar heb jij baat bij? Bij de (gratis) intake bespreken we dat. Na een reeks van 5 lessen, ga je door op dezelfde voet of verleggen we de aandacht. Als je daaraan behoefte heb, kan ik de trainingen ondersteunen met voedingsadviezen. Ook bij deze adviezen ga ik vooral terug naar de basis, los van alle hypes en trends die soms spelen.

Iedereen kan personal training doen. De mensen die bij mij komen zijn dan ook heel divers. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness, bijvoorbeeld bij bekkenproblemen. Een PT kan ook goed naast een andere sport juist om blessures te voorkomen. Maar zo’n training kan ook een mooie manier zijn om weer te beginnen met sporten, zodat je niet gelijk je lijf overvraagt en blessures oploopt. Voor sommigen is de wekelijkse een-op-een-training een goede stok achter de deur.

Voor de training maak ik gebruik van diverse toestellen in mijn yoga-studio aan huis. Dat staat aan de rand van Meerstad tussen Groningen en Harkstede, in de buurt van Lewenborg. Een training duurt zo’n 45 minuten.

Iets voor jou? Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.