Yoga

Hatha yoga is de ideale manier om door inspanning tot ontspanning te komen. We razen in het dagelijks leven vaak door, maar op de yogamat zorg ik ervoor dat je weer terugkomt bij jouw basis. Ik daag je uit, of je nu beginnend yogi bent of juist geoefend, om dat te doen wat jouw lichaam nodig heeft. In mijn yogastudio houd ik de groepen klein, maximaal 12 deelnemers, zodat ik voor iedereen ook individuele aandacht kan hebben.

We staan naast elkaar op de mat en ik geef iedereen de ruimte om eruit te halen wat erin zit. Door de diverse asanas (yoga-houdingen), met focus en aandacht voor de ademhaling, ben je fysiek bezig. Elke les eindig ik met een meditatie of ontspanningsoefening. In dat laatste moment merk je dat er weer ruimte is ontstaan, niet alleen in je lijf maar juist ook in je hoofd.

Wat is hatha yoga? Bij hatha yoga draait het om kracht naast flexibiliteit. Dat betekent dat ik je aan het werk zet, met respect voor je eigen grenzen. Je hoeft dus ook niet lening of sterk te zijn om met yoga te beginnen.

Kom gerust een keer een proefles doen om te kijken of het wat voor je is.